Cautare

61565 de rezultate pentru "echipa ulmu din div c" (7.84 secunde)
Xhaka, Shaqiri, Seferovic, Mehmedi Romania va juca azi, de la ora 19:00, cel de-al doilea meci din Grupa A la Campionatul European de fotbal din Franta. Selectionata pregatita de Anghel Iordanescu va juca pe Parc des Princes din Paris, contra Elvetiei.
Consiliul Judetean Gorj nu va mai finanta din sezonul urmator echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu, la care avea o contributie de 500.000 de lei, in calitate de asociat.
Sansele sa intoarca rezultatul din primul tur al play-off-ului cu Manchester City erau de domeniul fantasticului, insa romanii au iesit cu fruntea sus din competitie.
Smuls de valtoarea meandrelor PSD-iste din sinergia conducerii partidului creat de el, Ion Iliescu si-a acceptat infrangerea si a anuntat ca locul sau nu poate fi alaturi de actuala echipa aleasa de Congres. ... Viu aplaudat la sfarsit, Iliescu si-a reluat locul din sala.
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii.
Si parca strazile se umplu iar de olteni fericiti, bucurosi ca echipa lor este "cea mai...". ... Din valoarea Stiintei, fiecare oltean isi lua o parte, devenind el insusi mai valoros. "Stiinta" lor era rupta din sufletele lor si un balsam pentru necazuri, dureri, nerealizari...
Vezi rezultatele si in ce finale vor evolua fetele Echipa feminina de gimnastica a avut un debut ezitant in turneul olimpic. ... Echipa Romaniei a fost formata din Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar si Diana Chelaru. ... 12,366 - gimnasta noastra a ratat, din pacate Larisa Iordache:
Echipa fanion a fotbalului romanesc, Steaua Bucuresti, s-a transformat in aceasta seara in "echipa jalon" si a pierdut la Amsterdam, scor 0-2, cu mult mai organizata si mai valoroasa Ajax.
Primarul Antonie Solomon, proaspat demis din fruntea PDL Craiova, si viceprimarul Marinica Dinca, desemnat candidatul PDL pentru primaria municipiului, n-au scapat ocazia unui schimb acid de replici in sedinta extraordinara de ieri a consiliului local Sedinta extraordinara de ieri a Consiliului Local Municipal Craiova ar fi fost una banala, daca la prezidiu nu s-ar fi asezat cei doi potentiali adversari la Primaria Craiova:
Dupa ce a dezamagit la ultimele meciuri din Fed Cup, Simona abandoneaza echipa intr-un moment critic. ... Chiar daca Romania nu a mai disputat o intalnire de o asemenea importanta de 23 de ani, Simona a lasat de inteles ca pune pe primul plan turneele din circuitul WTA:
Fostul selectioner a vorbit despre lupta dintre FCSB si CFR, echipa nationala, dar si situatia de la echipa nationala. ... la nationala lui Edi Iordanescu), absolut nimic, din contra.
Manifestarea a fost organizata pentru toti studentii de la Universitatea din Oradea, iar acestia s-au prezentat in numar mare, astfel incat sala de festivitati a Facultatii de Stiinte Politice a fost neincapatoare.
Echipa antrenata de Marian Bondrea va intampina primul "hop" ... Mergem increzatori la Targoviste, Chindia este o echipa buna, dar noi trebuie sa confirmam parcursul bun de pana acum si sa castigam", a spus vicele severinean, pentru GdS.
Dupa acest 1-1 din Giulesti, am motive sa laud evolutia oltenilor, mai ales ca Universitatea s-a autodepasit in derbiul cu Rapidul, cum ar trebui sa se intample si duminica, in derbiul cu Dinamo, "prietenul" nostru de-o viata.
La Deva, in piata din preajma Primariei, alianta PSD-UNPR-PC a organizat un miting electoral, la care au fost prezenti mai multi candidati la alegerile europarlamentare din data de 25 mai, intre care Damian Draghici, Ecaterina Andronescu, Rovana Plumb si Maria Grapini.
In urma rezultatelor bune obtinute cu echipa de juniori, Alexa a ajuns sa absolve LPS Banatul si sa joace din 1992 la FC Politehnica Timisoara, apoi in 1998 la UMT Timisoara si la Rocar Bucuresti din 1999.
Pandurii Targu Jiu vrea sa puna capat seriei de nereusite din retur, in ciuda evolutiilor foarte bune, in meciul cu o echipa ce incearca sa supravietuiasca in Liga 1 Gata cu lamentarile la Pandurii! Petre Grigoras vrea prima victorie in 2012 cu Vointa Sibiu, o echipa din zona retrogradarii.
Fotbalul de la noi a vazut si trait multe, dar asta ar fi cea mai tare mutare din istorie! Steaua si Viitorul Constanta se pregatesc sa devina o singura echipa, ce ar urma sa aiba centrul de antrenament la Voluntari. ... campioana fuzioneaza cu echipa Regelui.
Zilele trecute, fiind in asteptarea meciului dintre Steaua si echipa engleza Chelsea Londra, care s-a jucat aseara pe Stamford Bridge Stadium, artistul a facut un pariu cu prietenii si a mizat pe echipa din Ghencea.
Am reusit sa ma adaptez repede la echipa si asta datorita colegilor, care au fost foarte primitori si m-au ajutat sa ma integrez in colectiv.
google-analytics.com